Nieuws Antwerpen Jong bedrijf uit Merksem breidt gamma voor thuisbakker uit

Jong bedrijf uit Merksem breidt gamma voor thuisbakker uit

Jong bedrijf uit Merksem breidt gamma voor thuisbakker uit

MERKSEM – Niamh, het jonge bedrijf dat zich focust op bakmixen voor de thuisbakker, lanceert zes nieuwe dessertmixen. De zoete bakmixen, waarmee je onder andere koekjes, cake en pannenkoeken kan bakken, vervoegen het bestaande gamma wereldbroden en smaakvolle all-in broden die in 2018 en 2019 gelanceerd werden.

Na een succesvolle introductie van de Niamh wereldmixen in 2018 en broodmixen in 2019, inspireert Niamh uit Merksem de thuisbakkers nu met een gloednieuw assortiment van zes dessertmixen: Authentic Speculaas, Mighty Pancakes, Top Chocolate Cake, Fantastic Cookies, Lovely Crepes en Heavenly Cake. Thuisbakken was immers één van de top vijf trends tijdens de lockdown.

Een tweede trend die sinds de gezondheidscrisis prominent aanwezig is, is de focus op lokale producten. Daarom gebruikt Niamh producten zoals Belgische chocolade, ambachtelijke boter en traditionele speculaaskruiden. Ten slotte zijn de dessertmixen verpakt in 100% recycleerbare folie om tegemoet te komen aan de vraag naar duurzame producten.

Met liefde voor bakken en smaakvolle recepten wil Niamh de thuisbakker om van elk moment iets unieks te maken. Van beginnende bakkers tot ervaren chefs, bij Niamh vindt iedereen inspiratie om een uniek gebak op tafel te zetten. Het merk werd in 2018 opgericht en hun mixen worden reeds verkocht door Delhaize, Colruyt, Carrefour, Jumbo, Makro, Smatch, Cora, Louis Delhaize, Spar, Alvo en Okay.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.