Nieuws Antwerpen Joost Arijs komt naar Antwerpen

Joost Arijs komt naar Antwerpen

Joost Arijs komt naar Antwerpen

joostDe bekende patissier/chocolatier Joost Arijs opent een zaak in Antwerpen. Joost Arijs maakte van zijn winkel in de Gentse Vlaanderenstraat een internationaal bekend trefpunt voor zoetebekken. Hij wil dit verhaal nu nog eens overdoen in de Scheldestad.

Joost Arijs (29) werkte zijn bekendheid als creatieve patissier en chocolatier bijeen in het gerenommeerde restaurant Hof Van Cleve en werd in 2012 door Gault & Millau ook uitgeroepen tot beste patissier. Hij had eerder zijn eigen zaak geopend in Gent waar hij met pralines, macarons, koekjes, confiserie, patisserie en zelfs ijs een internationale reputatie opbouwde.

De nieuwe zaak in Antwerpen komt op de Theodoor Van Rijswijckplaats. Het is alvast de bedoeling om de tweede vestiging dezelfde uitstraling te geven als die in Gent.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.