Nieuws Antwerpen Juttu opent ‘winter store’ in shoppingcenter

Juttu opent ‘winter store’ in shoppingcenter

Juttu opent ‘winter store’ in shoppingcenter

WIJNEGEM – Juttu opent op 23 september een ‘winter store’ in het Wijnegem Shoppingcenter. Op 6 oktober is het de beurt aan Namen. Deze laatste is meteen de allereerste Juttu store in Wallonië. Daarmee springt de teller dit najaar op tien Juttu-winkels in België.

Het woord ‘juttu’ is Fins en betekent ‘verhaal, anekdote, aantrekking of crush’. De Juttu-winkels – een Belgisch multibrand concept – bieden een eigenzinnige mix van unieke merken, elk met hun eigen verhaal en in zowel mode, home & deco, beauty, food en boeken. Daarnaast vind je bij Juttu een uitgebreide mix aan originele cadeaus.

In Wijnegem kunnen zowel mannen als vrouwen hun hart ophalen aan de laatste fashion trends, met opmerkelijke eyecatchers in trendkleuren zoals felroze en gifgroen. Daarnaast zal er ook een ruim deco- en cadeau-assortiment te vinden zijn. Namen brengt dan weer de leukste vrouwelijke kledingmerken, aangevuld met unieke deco en originele must haves. Enkele merken die uitgestald zullen liggen: Y.A.S., Sessùn en Anerkjendt.

De Winter Store in Wijnegem shoppingcenter opent op 23 september haar deuren. Twee weken later – op 6 oktober – opent de eerste Waalse vestiging in Namen. Ook expansieplannen in het buitenland worden in de toekomst niet uitgesloten.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.