Nieuws Antwerpen Juwelenmerk opent eerste self-service shop in Antwerpen

Juwelenmerk opent eerste self-service shop in Antwerpen

Juwelenmerk opent eerste self-service shop in Antwerpen

Het jonge, Belgische juwelenmerk Billion Avenue opende eind december haar eerste self-service shop in Antwerpen die inspeelt op de huidige maatregelen. In de winkel zijn kiosken aanwezig waar de klanten hun favoriete juwelen kunnen aanduiden, betalen en na enkele minuten kunnen afhalen. Heel het proces verloopt zonder fysiek contact.

Ondanks de coronacrisis groeit het online juwelenmerk Billion Avenue. Deze groei komt mede door het bedenken van een nieuwe manier van shoppen die volledig voldoet aan de eisen van vandaag. Vorig jaar lanceerde het juwelenmerk al eigen verkoopautomaten met juwelen in Knokke en Kortrijk. Naast de automaten opende Billion Avenue nu ook haar eerste self-service shop in Antwerpen.

“Met onze eerste flagship store in Antwerpen willen we inspelen op de noden van de toekomst”, zegt Julie Deaulmerie, oprichtster van Billion Avenue.

Het concept is simpel: een contactloze en cashless shopping ervaring creëren waarbij er geen persoonlijk contact is met een fysieke verkoper of verkoopster. Daarnaast kiezen de klanten zelf hun bestelling op één van de kiosken die aanwezig zijn in de winkel. Alle juwelen worden tentoongesteld in een toonbank, zodat de klant de juwelen beter kan visualiseren. Na de betaling is het enkele minuten wachten tot het pakketje tevoorschijn komt in de collecting box. Aan de buitenkant van de winkel staat bovendien ook een automaat met daarin de 18 bestverkochte oorringen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.