Nieuws Antwerpen Kaasmeester Van Tricht draagt internationale reputatie uit

Kaasmeester Van Tricht draagt internationale reputatie uit

Kaasmeester Van Tricht draagt internationale reputatie uit

michelKaasmeester Michel Van Tricht heeft een reputatie die tot heel ver over de grenzen heen gaat. Zelfs de bekende beurskrant The Wallstreet Journal schreef ooit al eens een meeslepend verhaal over de grootmeester uit Berchem.

De winkel op de Fruithoflaan is dan ook een trefpunt voor iedereen die eens iets biezonder wil beleven. Je vrienden of kennissen uitnodigen op een kaastafel die bereid werd door Van Tricht is dan ook zoveel als een culinair hoogstandje.

Met een brutomarge van 418.701 euro heeft de zaak tijdens haar laatst afgesloten boekjaar vrij goed gepresteerd. Zij het dat op dat cijfer toch wel een opmerkelijke minus zat. Met een bedrijfswinst van 52.580 mogen de resultaten echter wel nog best gezien worden. Volgens de jaarrekening die onlangs gedeponeerd werd bij de Nationale Bank zat daar ook een winst in van 25.425 euro. Het bedrijf stelt 12 mensen tewerk.

Met Kaasaffineurs Van Tricht runt Michel Van Tricht ondertussen ook nog een groothandel die met een brutomarge van 380.583 euro in het boekjaar 2014/2015 eveneens een mooi cijfer neerzette. Daar zat dan wél een licht negatief bedrijfsresultaat op van 831 euro en onder de streep een verlies van 16.398 euro. Van Tricht heeft zich overigens ook geëngageerd in het culinair initiatief rond de Antwerpse brouwerij De Coninck. Het bedrijf opende er samen met andere smaakmakers een eigen winkel.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.