Nieuws Antwerpen Kandidaten geselecteerd voor Antwerpse Jonge Ondernemer 2017

Kandidaten geselecteerd voor Antwerpse Jonge Ondernemer 2017

Kandidaten geselecteerd voor Antwerpse Jonge Ondernemer 2017

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert JCI District Antwerpen, onderdeel van de wereldwijde organisatie voor jonge ondernemers JCI, op 16 maart 2017 de prestigieuze verkiezing van de Antwerpse Jonge Ondernemer van het jaar. Deze erkenning wordt uitgereikt aan een persoon uit de provincie Antwerpen die op een uitzonderlijke wijze getuigt van duurzaam ondernemen. Bovendien moet die zich ook weten te toetsen aan de waarden van de Junior Chamber International, een internationale organisatie van en voor jonge ondernemers en ondernemende personen. In 2016 ging de prijs naar Jan de Backer, ceo van Fluidda.

Vier kandidaten uit een longlist zijn geselecteerd en werden woensdag 25 januari voorgesteld in het Parkhuis van de provincie Antwerpen door Ludwig Caluwé, gedeputeerde bevoegd voor Economie. Het gaat over:
Ellen Kegels van het duurzame modemerk LN Knits die in oktober mee op staatsbezoek naar Japan mocht;
Bruno Van Gils van Café Costume dat maatpakken van de allerhoogste kwaliteit maakt;
Pieter Lesage van Studio Dott, de creatieve ontwerpstudio die klanten helpt met het ontwerp van hun producten, interieurs, diensten en strategieën;
Bavo De Cock van Esas dat ICT-ondersteunende diensten op het vlak van infrastructuur en applicaties voor zowel multinationals als kmo’s in de Benelux aanbiedt.

De erkenning geldt ten persoonlijke titel want het gaat tenslotte om de Antwerpse ondernemer van het Jaar. De finalist zal worden afgevaardigd naar de Vlaamse Jonge Ondernemer 2017, een event dat zal plaats vinden op vrijdag 19 mei in Sint-Truiden.

Maar voor het zover is, strijden de vier kandidaten om de Antwerpse erkenning. Op 16 maart in de namiddag zullen ze zich voor de jury voorstellen waarna die beraadslaagt. Tussen 18u en 20u is er een netwerkdiner en later op de avond zal de winnaar  bekend gemaakt worden. Als gastspreker heeft de organisatie Michel Permeke, ceo Permeke Motors uitgenodigd.  Belangstellenden kunnen deelnemen aan het event dat plaatsvindt in de KBC-toren. Hier kan je terecht voor meer info en inschrijvingen.
Eind februari zetten we deze vier ondernemers wat uitgebreider in de kijker.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.