Nieuws Antwerpen Kärcher Belux geïnstalleerd in Wilrijk

Kärcher Belux geïnstalleerd in Wilrijk

Kärcher Belux geïnstalleerd in Wilrijk

karcherHelemaal volgens de planning hebben alle medewerkers van Kärcher Belux hun vertrouwde werkplek aan de Industrieweg in Hoogstraten verlaten om zich te installeren in hun gloednieuwe kantoren langs de Boomsesteenweg in Wilrijk. Het is even wennen: de collega’s moeten hun draai nog vinden, alle materialen nog hun juiste plekje. Maar het gebouw ruikt heerlijk naar nieuw, is ruim en licht, én het is de perfecte uitvalsbasis om er ook in 2016 weer volop tegenaan te gaan!

Het nieuwe gebouw huisvest niet alleen alle Belux-collega’s, het herbergt ook een Kärcher Center met showroom en trainingscenter. Om alle toestellen in optimale omstandigheden te kunnen demonstreren werden in de trainingsruimte maar liefst 16 verschillende soorten vloer gelegd. Het is slechts één voorbeeld van het multifunctionele karakter van het gebouw, dat dankzij toepassingen als LED-verlichting, geothermie, zonne-energie en een uitstekende isolatie ook nog eens extra milieuvriendelijk is.

In tweede instantie zal eind december op het terrein nog een tweede gebouw in gebruik worden genomen. Daar worden dan de werkplaats en het magazijn ondergebracht.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.