Nieuws Antwerpen Kärcher zet in op accutechnologie

Kärcher zet in op accutechnologie

Kärcher zet in op accutechnologie

WILRIJK – Kärcher, het Duitse bedrijf gekend door zijn schoonmaak- en onderhoudsapparaten, presenteert zijn nieuwe Kärcher Battery Universe met meer dan 40 verschillende apparaten. Al het gereedschap zal gevoed worden door een 18 of 36-volt batterij en is beschikbaar in verschillende capaciteiten. De stap naar accutechnologie is een mijlpaal voor het bedrijf met Belgische hoofdzetel in Wilrijk.

Het gaat over een reeks aan apparaten voor tuin- en groenonderhoud en de reiniging van bouwplaatsen, zowel voor professionele gebruikers als de particulier. Met de stap naar accutechnologie wil het Duitse bedrijf inspelen op een nieuwe vraag vanuit zijn doelgroep. “Ik ben er namelijk van overtuigd dat huishoudens binnenkort alleen nog maar reinigingsapparaten gebruiken die onafhankelijk van het stroomnet werken. Zelfvoorzienend, milieuvriendelijker en krachtig dan ooit tevoren”, vertelt Hartmut Jenner, ceo van Alfred Kärcher SE & Co. KG.

Met de nieuwe accu-apparaten gaan er voor het bedrijf heel wat deuren open. Enerzijds ontstaan er nieuwe toepassingsmogelijkheden en anderzijds worden de werkzaamheden voor de gebruiker aanzienlijk lichter. Dat is niet alleen aangenaam, maar kan ook tot 20% aan werktijd besparen.

De apparaten van Kärcher zijn voorzien van een LCD-scherm dat informatie geeft over de accucapaciteit. Daarnaast zijn zijn zowel de schermpjes als de accu’s waterbestendig en beschermd tegen stof.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.