Nieuws Antwerpen Kenneth De Decker wordt Vlaams voorzitter van JCI

Kenneth De Decker wordt Vlaams voorzitter van JCI

Kenneth De Decker wordt Vlaams voorzitter van JCI

BERCHEM/LIER – Kenneth De Decker, gekend van spiegelreclame Loop’d en communicatiebureau Ageré, wordt vanaf 1 augustus voorzitter van JCI Vlaanderen.

Traditiegetrouw vormt de awardceremonie het sluitstuk van het Vlaams JCI congres, dat normaal afgelopen weekend zou plaatsvinden in Oostende. Vanaf 1 augustus gaat Kenneth De Decker, lid van JCI Lier, JCI Vlaanderen leiden. Dit is de vereniging voor jonge ondernemende mensen onder de 40 jaar.

Ook de bestuursploeg van de nieuwe voorzitter werd dit weekend verkozen, met onder meer uit twee Lierse medeleden: Kjell Spruyt van IT-bedrijf Netropolix uit Geel, die groeimanager wordt en Tim Beullens, de nieuwe Antwerpse districtsmanager, zaakvoerder van Delta Technics uit Heist-op-den-Berg.

“Ondanks corona hebben veel lokale afdelingen knappe initiatieven uitgevoerd. De Vlaamse JCI-awards belonen de mensen achter deze initiatieven”, zegt Kenneth De Decker. Hij zegt blij te zijn met zijn nieuwe bestuur en districtsmanagers. “Eén voor eén mensen met JCI in hun DNA. Onze doelen? 10% ledengroei, méér projecten en ‘bringing sexy back’: iedereen warm maken voor wat JCI is. We brengen ook de JCI Deals terug, origineel een initiatief van.. JCI Lier.” #DNA is ook het nieuwe jaarthema. “Doen nu en actie ondernemen, want ik ben slechts voor één jaar voorzitter.”

JCI Lier heeft beste voorzitter van Vlaanderen

Nadja Van Mechelen van uitzendkantoor Flanders@Work kaapte de award voor beste voorzitter weg voor een afdeling met meer de 25 leden. Zij is voorzitter van JCI Lier, dat met een 30-tal leden één van de grootste JCI afdelingen van Vlaanderen is. “Een mooie erkenning voor de inzet van onze leden en het bewijs dat onze Lierse afdeling het goed doet. Dat we echt impact hebben”, zegt ze.

Drie jaar geleden won ze ook al de award in de categorie met minder dan 25 leden. Dat was op het Vlaams congres in Lier, toen ze nog voorzitter was van Gheel & Thals, een afdeling die nu niet meer bestaat.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.