Ants Verroken en Tallir

Kenneth Tallir nieuwe partner en CCO bij Ants

Kenneth Tallir stapt als partner en CCO aan boord bij performance marketingbedrijf Ants. Het agentschap, met vestigingen in Gent en Antwerpen, versterkt daarmee haar team met het oog op verdere groei in 2024.

"Kenneth stond al heel lang op onze wishlist", zegt Ants-CEO Jacob Verroken. "We willen onze dienstverlening naar een hoger niveau tillen en zo onze klanten een betere ervaring geven. Met zijn sterke focus op customer value zal Kenneth een sleutelrol spelen."

Kenneth Tallir was voorheen Head of Omnichannel & Marketing bij CRAS Group in Waregem. Hij komt naar Ants met meer dan 18 jaar ervaring in digitale marketing.

“Ik kom in een bijzonder professionele omgeving terecht”, zegt Tallir. “En tegelijk ook op een plek waar een heel warme sfeer heerst. Hier is heel veel potentieel, dat voel je aan alles. Het is overduidelijk dat hier veel ambitie is en die gaan we dan ook samen waarmaken.”

Ook in 2023 kon Ants nieuwe leden van hun team verwelkomen. Hun team groeide toen uit tot 25 mensen. Tegen eind 2024 mikt het marketingagentschap op 35 medewerkers.