Nieuws Antwerpen Kinepolis opent IMAX-zaal in Antwerpen

Kinepolis opent IMAX-zaal in Antwerpen

Kinepolis opent IMAX-zaal in Antwerpen

ANTWERPEN – Na de succesvolle heropening van IMAX Brussel eind 2016, werken Kinepolis Group en IMAX Corporation samen aan de opening van een nieuwe IMAX-zaal in de Kinepolis-vestiging in Antwerpen. IMAX moet de bioscoopganger de meeste scherpe beeldkwaliteit kunnen aanbieden.

De zaal, voorzien van 371 zitplaatsen, zal uitgerust zijn met IMAX Laser, de baanbrekende 4K laserprojectie-technologie die filmliefhebbers de meest scherpe, heldere en levendige beeldkwaliteit biedt, in combinatie met een ongeëvenaarde geluidservaring die je helemaal onderdompelt in de actie.

“IMAX staat voor een exclusieve filmervaring die erg gewaardeerd wordt door onze klanten. Met deze tweede IMAX-zaal willen we meer Belgische filmliefhebbers de kans bieden film in IMAX te beleven”, zegt Eddy Duquenne, ceo Kinepolis Group. “IMAX Antwerpen past in onze strategie om klanten de keuze te bieden tussen verschillende soorten belevingen, denk bijvoorbeeld ook aan Laser ULTRA en 4DX. We merken dat de klanttevredenheid in deze premium-zalen doorgaans erg hoog is; film kijken wordt er nog een stuk intenser en dat wordt vooral bij actierijke content als een meerwaarde ervaren.”

De opening van de Antwerpse IMAX-zaal staat gepland in december. ‘Star Wars: The Rise of Skywalker’ zal één van de eerste films zijn die er worden vertoond.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.