Nieuws Antwerpen Kingsberry geselecteerd voor Google Elevator Programma

Kingsberry geselecteerd voor Google Elevator Programma

Kingsberry geselecteerd voor Google Elevator Programma

Kingsberry uit Lier en met een satellietkantoor in het Centraal Station van Antwerpen is geselecteerd als een van de 18 veelbelovende online marketingbureaus voor het internationaal gerenommeerde Google Elevator Programma. Volgens Google heeft Kingsberry een enorm groeipotentieel o.w.v. zijn snelle groei en kwaliteitsvolle prestaties.

Tijdens het opleidingsprogramma worden de bedrijven gestimuleerd ambitieuze doelen te stellen waarnaar ze begeleid worden door zoekgigant Google. Het doel van dit MBA-achtig programma bestaat erin een snelle groei bij de online marketingbureaus aan te moedigen.

De deelnemende bedrijven worden individueel en in groep begeleid door topcoach Robert Craven, een internationale keynote speaker uit de UK en auteur van verscheidene online marketing bestsellers. Hij is door Google aangesteld als business growth consultant voor de 18 geselecteerde Belgische Google Partners en heeft dit traject al in verschillende Europese landen begeleid. Dit resulteerde telkens in een forse groei van de internet marketingbureaus.

Sam Dierckx: “We staan aan het begin van het 5 maanden durende traject. Tijdens de groepstraining en vooral in de individuele training- en coaching sessies voel je meteen waar de toegevoegde waarde van het programma ligt. België heeft nog een enorm groeipotentieel qua digitalisering en zeker ook in online marketing. Het Google Elevator programma begeleidt onze bedrijfsprocessen met een zeer open blik over het ganse digitale marketingveld zodat we kwalitatief verder kunnen groeien. Uiteindelijk profiteren alle betrokken partijen, zowel wij als agency alsook onze klanten, van een nog verder doorgedreven optimalisatie van onze werking.”

Kingsberry heeft zich gepositioneerd als online marketing “one stop shop”. Dit houdt onder meer in: Google adwords, Youtube reclame, sociale media adverteren, e-mail marketing en copywriting voor blog’s en e-mail.
Aveve Retail, Xeikon, Test-Aankoop, Smartphoto, Esko, maar vooral ook kmo’s zoals Microtron, Maxevent, LifeComfort.be, Syntra AB, Syntra Brussel en zelfs het Friese vakantiepark Bergumermeer zijn klant van Kingsberry.

Het bedrijf heeft zes vaste medewerkers in dienst en werkt met enkele freelancers. In 2016 kende Kingsberry een verdubbeling van zijn activiteiten. In 2017 heeft Kingsberry de ambitie om voor het derde jaar op rij zijn omzet te verdubbelen. Momenteel zijn er twee vacatures voor een online marketing accountmanager en een online market projectmanager.

 

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.