Nieuws Antwerpen Kleding Albert werkt voor heren van stand

Kleding Albert werkt voor heren van stand

Kleding Albert werkt voor heren van stand

albertKleding Albert in Antwerpen is helemaal klaar voor de toekomst. De winkel in de Anselmostraat verdubbelde in oppervlakte. Ook het interieur werd in een volledig nieuw en modern jasje gestoken. Zaakvoerder Mark Van Hove wil hiermee een nieuwe hotspot voor zelfbewuste mannen creëren, waar ze in een ontspannen sfeer van persoonlijk stijladvies kunnen genieten. Wie er binnenstapt om herenkleding te passen, mag zich verwachten aan een echte beleving.

Kleding Albert is als familiebedrijf aan de 3de generatie toe. De zaak is uitgegroeid tot een gevestigde waarde voor mannen die belang hechten aan standingvolle kleding en persoonlijk stijladvies. Zij vinden er de perfecte combinatie tussen kwaliteit en uitstraling.

Uiteraard hebben de recente modetrends maatwerk bijna helemaal uit de markt gereden. Zeker de jeugd draagt nog nauwelijks een maatpak. Albert Herenkleding zette in die vroege jaren nog meer dan 20 kleermakers aan het werk. Dat is vandaag zeker niet meer het geval. Mark Van Hove is de kleinzoon van de stichter van het bedrijf Albert Van Hove, destijds begonnen als meester-kleermaker. Elke klant wordt ook vandaag nog persoonlijk opgemeten en uitgetekend op een patroon uit dat naderhand naar het productie-atelier gaat. Veelal in het Duitse Saarbrücken. Kleding Albert werkt in dit opzicht oa. samen met stoffenleverancier Scabal. Naast Scabal biedt de zaak ook de merken Ambiorix, John Miller en Mezzura aan.

In de Anselmostraat, in de buurt van het vroegere Antwerpse Gerechtshof is Albert Herenkledij tevens een vaste leverancier van toga’s voor advocaten en griffiers. De firma maakte in de beginjaren ooit nog militaire uniformen…

In de winkel wordt ook een ruim aanbod aan schoenen, hemden, ondergoed, pyjama’s en andere accessoires verkocht. “Alleen zwembroeken verkopen we niet.”

Met de blik op de toekomst wil Kleding Albert mannen vooral in een ontspannen sfeer laten winkelen. Het is de bedoeling dat zij kleding kiezen en passen als een echte beleving ervaren. Om daar vooral op in te zetten, onderging de winkel de voorbije maanden een grondige metamorfose. De oppervlakte verdubbelde tot 210 m² winkelplezier. Ook het interieur werd grondig aangepakt met nieuwe vloeren, nieuwe verlichting en moderne winkelinrichting.

Mark Van Hove: “We hebben een maatwerk- en pashoek voorzien om te komen tot de optimale pasvorm. Om een extra ontspannen sfeer te creëren, is er ook een coffee corner waar de klanten in alle rust iets kunnen drinken. Dankzij onze huisleveranciers staat er altijd een lekkere wijn of cava klaar. Onze privéparking op 200 m afstand en onze ideale ligging dragen bovendien bij tot een stressloze winkelervaring.”

Bij Kleding Albert kunnen mannen terecht voor uiteenlopende stijlen, van heel gekleed tot sportief. Ze vinden er zowel confectie als het pure maatwerk. Voor dat laatste gebruikt Mark Van Hove enkel kwaliteitsstoffen: Scabal en Mezzura voor de pakken, broeken en jassen; John Miller voor de op maat gemaakte hemden. Het assortiment bestaat verder uit allerlei bijpassende accessoires. Als 3de formule biedt Kleding Albert ook gepersonaliseerde kleding aan de prijs van een confectiepak. Op basis van een standaardmaat gaat de klant in overleg en met advies zijn pak tot in de kleinste details afstemmen op zijn persoonlijkheid en smaak.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.