Nieuws Antwerpen KMO Carrièreprijs voor Yvon Michielsens

KMO Carrièreprijs voor Yvon Michielsens

KMO Carrièreprijs voor Yvon Michielsens

yvonYvon Michielsens krijgt tijdens de komende “Nacht van de KMO” de “KMO carrièreprijs 2016” toegekend. Yvon Michielsens is de stichter van Kranen Michielsens die zijn bedrijf ondertussen uitgebouwd heeft met vestigingen in Merksem, Deurne, Zelzate, Vilvoorde en Courcelles.

De organisatie rond de Nacht van de KMO heeft er een erezaak van gemaakt om verdienstelijke ondernemers in het zonnetje te plaatsen. Het gaat dan specifiek om kleine ondernemingen die zelden de aandacht krijgen die ze verdienen. Tijdens de feestavond wordt traditioneel ook een ondernemer gehuldigd voor zijn carrière. In de afgelopen jaren was dit al gebeurd voor bv. Paul Graaf Buysse, Fernand Huts, Eddy Bruyninckx en Jozef Dockx. Met Yvon Michielsens wordt een ondernemer in de spotlights geplaatst die “altijd is blijven geloven in zichzelf en in de waarde van voortdurende investeringen.”

Kranen Michielsens is ook vandaag nog altijd een 100% familiebedrijf. Het wordt ondertussen geleid door Johan Michielsens, de zoon van Yvon. Hij zet de visie van zijn vader onverminderd voor. “Niet het sterkste bedrijf overleeft maar wél de onderneming die zich het best kan aanpassen”, is daarbij het devies.

Tijdens de recente periode van laagconjunctuur werd door Yvon Michielsens verstandig omgesprongen met opportuniteiten, herstructureringen, herschikkingen en investeringen.

De 10de Nacht van de KMO gaat door op vrijdag 18 maart e.k. in de Antwerpse Hilton op de Groenplaats.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.