Nieuws Antwerpen Kmo-connectdays 2016

Kmo-connectdays 2016

Kmo-connectdays 2016

kmo-connectdaysOp 23 en 24 november vinden de jaarlijkse kmo-connectdays 2016 plaats in de Lotto-arena. Dit netwerkevenement werd voor het eerst in 2013 georganiseerd. Doel van deze ontmoeting is zoveel mogelijk bedrijven en professionals, zowel start-ups als kleinere en grotere kmo’s met mekaar in contact te brengen.

De organisatoren hopen 2.500 bezoekers aan te trekken. Deelname is betalend maar voor een deel van het gebeuren is gratis toegang mogelijk. In het volledige programma’s, dat dus twee dagen beslaat, vindt u gastsprekers zoals Jan Denys over feiten en fictie op de  arbeidsmarkt, ‘I love techno’-oprichter Peter Decuypere, Jo Caudron over hoe u uw organisatie voorbereidt op de toekomst, Tom Palmaerts over trendwatching, Ivan Van de Cloot van de think tank Itinera over economisch beleid en de noodzaak van een belastinghervorming, enz. De organisatie probeert een mix te maken van zowel financiële als meer HR-geïnspireerde thema’s.

Vanuit de ondernemingen bestaat een grote vraag naar dergelijke netwerkevenementen waar professionals uit het bedrijfsleven meer kunnen vernemen over nieuwe technieken rond bedrijfsbeheer in al zijn aspecten. Kmo-connectdays maakt een mix van interessante keynotesprekers, netwerkmomenten en randactiviteiten. De bedoeling is dat er nieuwe contacten worden gelegd maar ook dat er zaken kunnen worden gedaan.

De dagvoorzitter voor beide dagen is adjunct-hoofdredacteur van het Belang van Limburg en ex-VRT-journalist Indra Dewitte. Meer info op http://www.kmo-connectdays.biz/nl/programma

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.