Nieuws Antwerpen KSB en KSB-service naar nieuwe site in Sint-Gillis Waas

KSB en KSB-service naar nieuwe site in Sint-Gillis Waas

KSB en KSB-service naar nieuwe site in Sint-Gillis Waas

KSBHet onderhoudsbedrijf KSB-service heeft zijn sites aan de Noorderlaan in Antwerpen en in Desselgem verlaten en heeft een nieuwe en grotere huisvesting gevonden in St-Gillis-Waas. De nieuwe locatie is uitgekozen omdat de service-afdeling van KSB alsmaar uitbreidde en er daarom meer ruimte nodig was. In St-Gillis-Waas worden twee oude ateliers samengevoegd tot een nieuwe huisvesting.

Tegelijk kondigt het bedrijf de komst van een nieuwe CEO aan. Het gaat om Marc Herman, die al aan de slag was in het bedrijf als service-manager.

KSB-service is gespecialiseerd in onderhoudswerken bij bedrijven. Er werken in België twintig werknemers bij de serviceafdeling. Naast deze service-activiteit is KSB, een bedrijf van Duitse origine, gespecialiseerd in de verkoop, de installatie en het onderhoud van pompen en kleppen, met vele toepassingen op het gebied van industrie, energie, water, afvalwater en gebouwentechniek. In deze afdeling werken vijftig mensen. Het hoofdkantoor van KBS-België bevindt zich in Waver, in Waals-Brabant.
KSB Belgium werd op 1 januari 1953 opgericht. In oorsprong is het een Duits bedrijf, dat werd opgericht in 1871. De Duitse hoofdzetel  bevindt zich in Frankental, in de Pfalz.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.