Nieuws Antwerpen Kwaliteitslabel voor Cenergie

Kwaliteitslabel voor Cenergie

Kwaliteitslabel voor Cenergie

avielHet advies- en ingenieursbureau Cenergie uit Berchem kreeg een Qfor kwaliteitslabel toegekend. Cenergie is als bedrijf toegespitst op energie-efficiëncy, duurzaamheid energieneutraliteit. Het label werd toegekend na een grondige audit waarbij zowel de interne organisatie en processen als het kwaliteitslabel werden doorgelicht. Het certificaat is drie jaar geldig.

De Qfor-audit is een instrument voor kwaliteitsmeting en –verbetering binnen organisaties die trainings- en consultingdiensten aanbieden. Na een positieve audit kunnen erkende organisaties tevens hun marktpositie versterken, genieten van voordelen bij regio’s en sectoren en hun klanttevredenheid, interne werking en kwaliteitsbeleid optimaliseren.

Cenergie is als ingenieursbureau gegroeid uit het engagement van energiespecialist Aviel Verbruggen. Het bedrijf stelt zo’n 35 mensen tewerk en heeft in al die jaren een ruime klantenportefeuille opgebouwd. Cenergie werkte eerder voor bedrijven als KBC, KU Leuven, BASF, Dexia, SD Worx enz.

Het bureau uit Berchem kreeg van het Vlaamse gewest ook de erkenning als kmo-portefeuille dienstverlener voor het domein Advies. Een bedrijf moet namelijk erkend zijn als dienstverlener om in het kader van de kmo-portefeuille diensten te kunnen verlenen aan kmo’s of zelfstandigen. Volgens het bedrijf is dit een erkenning van de kwaliteit van hun diensten. Deze erkenning houdt in dat een deel van hun klanten, meer bepaald de kleine en middelgrote ondernemingen nu ook kunnen genieten van subsidies van het Vlaamse Gewest wanneer ze een beroep doen op Cenergie voor energieadvies.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.