Nieuws Antwerpen L.Inc Advocaten opent derde kantoor

L.Inc Advocaten opent derde kantoor

L.Inc Advocaten opent derde kantoor

ANTWERPEN/WESTMALLE – Na Antwerpen en Westmalle heeft L.Inc Advocaten ook een vestiging in Turnhout. Het nieuwe kantoor bevindt zich achter Caffe Latte, in de voormalige wasserij van het herenhuis.

“We waren eigenlijk op zoek naar een pand om te kopen”, vertelt Ben Van Dyck, medevennoot van L.Inc Advocaten. “Toen toonde onze vastgoedmakelaar deze toplocatie en waren wij onmiddellijk verkocht. We hebben een medewerker aan de balie van Turnhout, toch het centrum van de Kempen, en vinden het belangrijk om daar aanwezig te zijn.”

L.Inc Advocaten stelt 18 mensen te werk: 12 advocaten en 6 personen op de administratie. “Onze Turnhoutse medewerker zal het nieuwe kantoor als uitvalsbasis gebruiken maar ook Greg en Tomas Bruneel en ikzelf, de 3 vennoten dus, zullen er zeer regelmatig te vinden zijn. Dit wordt voor ons een derde volwaardig kantoor, volop in uitbouw.”

L.Inc Advocaten heeft zich gespecialiseerd in dienstverlening aan ondernemingen. “Onze voornaamste specialiteiten zijn arbeidsrecht en ondernemingsrecht, de L staat voor Labour en de Inc voor Incorporated. Daarnaast is er de historische link tussen Westmalle en Antwerpen, die sinds vorig jaar 1 kantoor vormen maar al decennia samenwerken”, zegt Ben Van Dyck.

Het advocatenkantoor is ontstaan uit de samenwerking tussen Bruneel & Vermeulen en advocatenkantoor Van Dyck. Mr. Richard Bruneel stichtte zijn kantoor 1937 en was aan zijn overlijden in 2011 lid van de Antwerpse Balie. In 1978 besloot één van de stagiairs van mr. Richard Bruneel, Guy Van Dyck, een eigen kantoor op te richten in Malle. Sinds kort is de samenwerking omgezet in L.Inc Advocaten, dat nu dus drie kantoren telt.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.