Nieuws Antwerpen La Fille d’O heeft locatie voor flagshipstore in Antwerpen gevonden

La Fille d’O heeft locatie voor flagshipstore in Antwerpen gevonden

La Fille d’O heeft locatie voor flagshipstore in Antwerpen gevonden

la-fille-doHet van oorsprong Gentse lingeriemerk La Fille d’O van ontwerpster-oprichtster Murielle Scherre heeft recent een huurovereenkomst afgesloten voor de nieuwe flagshipstore in Antwerpen. De opening van het huurpand in Kasteelpleinstraat 64 is voorzien voor 31 oktober 2016.

Doorheen de jaren heeft dit op-en-top Belgisch lingeriemerk, opgericht door Murielle Scherre in 2003, zich als luxueus lingeriemerk in de markt gezet. La Fille d’O differentieert zich van andere merken door zijn hedendaags design en Belgische productie. Scherre kwam de voorbije dagen nog in de pers omdat ze ontdekt had dat de H&M website een bh aanbood die als twee druppels water leek op het model ‘Fast Girls’, al jaren een van de populairste modellen van La Fille d’O.

“Het pand in de Kasteelpleinstraat op een totale oppervlakte van 251m² inclusief charmant binnentuintje heeft veel karakter”, zegt Arthur Beerens, junior retail consultant van GROUP HUGO CEUSTERS-SCMS, die de transactie begeleidde. “Het interieur van de voormalige bakkerij Van Dessel zal aangepast worden in combinatie met een moderne afwerking en vintage elementen zoals de authentieke toog, de oude bakkersoven, originele tegeltjes enz.”
Voor de interieurinrichting zal Murielle Scherre een beroep doen op architecten de vylder vinck taillieu.

Voor Murielle was het niet onbelangrijk dat ze goed overeenkomt met de eigenaars en haar visie duidelijk kon overbrengen. “Vandaag ben ik een speculaas hart en een dosis geloof in de mensheid rijker, was de reactie van Murielle toen de transactie rond was”, zegt Arthur Beerens.

“In de Kasteelpleinstraat hebben we op die plek een familiebedrijf gevonden waarmee we ons verhaal kunnen benadrukken en waarmee we een oppervlakte kunnen bieden die nog niet uitgehold is. Omdat het de eerste keer is dat de bestemming gewijzigd wordt, vinden we daar een heel zuivere energie. La Fille d’O maakt producten voor de journey, maar we bieden wel een destination store aan”, voegt Murielle eraan toe.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.