Nieuws Antwerpen Laatste likje verf voor nieuw Antwerps vijfsterrenhotel

Laatste likje verf voor nieuw Antwerps vijfsterrenhotel

Laatste likje verf voor nieuw Antwerps vijfsterrenhotel

Het nieuwe Antwerpse Botanic Sanctuary Hotel, ook wel een van de ‘Leading Hotels of the World’ laat Texture Painting instaan voor de finishing touches aan hun luxueus vijfsterrenhotel. Het Turnhoutse schilderbedrijf is gespecialiseerd in ambachtelijke en decoratieve schilderwerken.

Het Antwerpse project bevindt zich op een uitzonderlijke locatie: een historisch gebouwencomplex met voormalig klooster, botanische tuin, revolutionaire spa en enkele gastronomische restaurants uitgestrekt over zo’n 20.000 m².

Texture Painting verbond zich recentelijk met de Waal, de specialist in residentieel schilderwerk uit Kapellen. Met meer dan 60 vakmensen gaan ze aan de slag om de suites, traphallen, gangen, alsook de restaurants en de boetiek van het nieuwe Antwerpse hotel vorm te geven. De kleuren en technieken worden ontwikkeld op basis van verschillende moodboards in samenwerking met ambachtschilder Alfons van Daele.

“We zijn heel trots dat we deel kunnen uitmaken van dit prestigieuze verhaal, en onze internationale visie verder kunnen bekrachtigen”, aldus Ronny Wuyts, bestuurder bij Texture Painting. “Nu we deze unieke opportuniteit krijgen om een groot internationaal publiek te laten kennismaken met ons vakmanschap, hopen we ook buiten onze grenzen meer bekendheid te winnen.”

Onder begeleiding van projectontwikkelaar IRET Development zal Botanic Sanctuary Antwerp nog dit jaar de hoteldeuren openen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.