Nieuws Antwerpen Landvogel introduceert online muziekplatform HolyShit

Landvogel introduceert online muziekplatform HolyShit

Landvogel introduceert online muziekplatform HolyShit

ANTWERPEN – Productiehuis Landvogel presenteert een gloednieuw online platform voor live gespeelde muzieksessies. Via HolyShit krijgen artiesten de kans om sessies te spelen van drie nummers. Wanneer de muziek uitgespeeld is worden de artiesten onderworpen aan een no-nonsense interview door Bert Van Steenberghe.

Landvogel is een Antwerps productiehuis dat zich al ruim acht jaar specialiseert in audiovisuele producten voor marketingdoeleinden. Met HolyShit brengt het bedrijf nu zijn eerste eigen ‘original’ uit. Managing partner Thomas Cassiers vertelt: “Het vertrekpunt van HolyShit is onze eigen passie voor muziek. Het gevoel dat je krijgt wanneer je geweldige nieuwe muziek ontdekt en je maar één reactie hebt: ‘Holy Shit!’ Getalenteerde artiesten verdienen een extra spotlight, zowel gevestigde waarden als nieuwkomers.”

HolyShit laat zowel Belgisch als internationaal talent passeren, en dat over alle genres heen. De eerste aangekondigde artiesten zijn Absynthe Minded, High Hi, Compact Disk Dummies en het Antwerpse hiphopduo blackwave.

De live gespeelde muzieksessies van HolyShit worden opgenomen met een doordachte beeldvoering in cinemakwaliteit. Ook de geluidskwaliteit evenaart die van een opnamestudio. Na de muziek worden de artiesten geïnterviewd door Studio Brussel presentator Bert Van Steenberghe. Landvogel belooft geen plat promopraatje, maar een goed gesprek onder vrienden waarbij geen thema taboe is.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Dossier
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.