Nieuws Antwerpen Leasense levert auto's aan FC Antwerp

Leasense levert auto's aan FC Antwerp

Leasense levert auto's aan FC Antwerp

autootjeLeasense heeft als leasingpartner voor FC Antwerp vier wagens geleverd aan de voetbalclub. Het ging erom vier nieuwe spelers die onlangs aantraden alsnog een auto te bezorgen. Leasense uit Aartselaar maakt deel uit van de Groep Beerens.

Dit zijn spannende dagen voor Royal Football Club Antwerp. Rood en wit staat na al die jaren opnieuw voor de grote poort van eerste nationale. Ook de vele bedrijven die samenwerken met FC Antwerp delen in de euforie die de club allengs meebrengt.

Antwerp nam in dit opzicht nog vier extra spelers in dienst. Die moesten ook dringend een wagen krijgen. Dit is nu net de markt waarop Leasense actief is. Leasense is gespecialiseerd in de flexibele en operationele leasing van auto’s voor KMO’s. Dit houdt in dat het bedrijf snel kan reageren op vragen vanuit het bedrijfsleven. Leasense beschikt over een ruim wagenpark waarmee het nagenoeg alle opties van de klanten kan invullen. Dat efficiënt wagenparkbeheer leidt ertoe dat Leasense onmiddellijk à la carte auto’s kan aanleveren.

Leasense maakt mee de dynamiek van de Groep Beerens waar. De Groep Beerens is al meer dan 20 jaar actief op de markt en doet zowel in de verkoop van nieuwe wagens, tweedehandsmodellen als zelfs oldtimers. Het bedrijf doet aan transport van auto’s, verhuur, expertise, trading, fleetservice en leasing.

Foto: Accountmanager Caroline Verhoeven van Leasense overhandigt de sleutels van een auto aan speler Cédric Fauré van Antwerp.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.