Nieuws Antwerpen Lens had meer ruimte nodig

Lens had meer ruimte nodig

Lens had meer ruimte nodig

catherineHet HR-bedrijf Lens nam zijn intrek in een nieuw kantoorgebouw te Kapelle-op-den-Bos. Het eerste gedeelte van de nieuwbouw waar de kantoren en testruimten werden ondergebracht werd half maart opgeleverd. De afwerking van de opleidingsruimten is voorzien voor een dezer dagen.

Lens is vooral actief in assessment- en development centers, individuele coaching, loopbaan coaching en HR-ondersteuning op het gebied van selectie, development en training. Het bedrijf telt heel wat klanten in de Antwerpse regio.

De organisatie werd in 2006 opgericht door Catherine Kerssebeeck en zij bouwde het bedrijf verder uit met een team van professionals. “Doorheen de jaren zijn we gegroeid van een generalistische HR-dienstverlener naar een specialist in bewust gekozen HR-domeinen. We begeleiden bedrijven in hun zoektocht naar het aanwezige potentieel in hun onderneming, ondersteunen hen in het aanwerven van de juiste kandidaat, begeleiden een fusie om de juiste werknemer op de juiste job te plaatsen en zetten in op individuele coaching van zowel managers als teamleaders”.

Om de groei verder te kunnen zetten werd uitgekeken naar een nieuwe locatie. Lens was tot nog toe actief vanuit Willebroek. De nieuwe vestiging werd gevonden in een nieuwbouwpand te Kapelle-op-den-Bos vlak naast het industrieterrein van Londerzeel met directe aansluiting op A12 autosnelweg.

“De verhuis naar de nieuwe kantoren was noodzakelijk om de stijgende vraag naar assessment & development centers te kunnen blijven realiseren. Daarbij was het belangrijk een locatie te vinden die centraal gelegen was, vlot bereikbaar en met voldoende testruimten en een opleidingsruimte.” aldus Joost Vergauwen, partner van Lens nv. “Het gebrek aan een opleidingsruimte was een probleem. De succesvolle opleiding “Groeien in de rol van teamleader” kunnen we nu ook in eigen huis organiseren. Niet alleen voor bedrijven maar ook in open opleiding sessies”.

De verhuis was een eerste fase in de verdere positionering en uitbouw van het bedrijf.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.