Nieuws Antwerpen Let’s Talk About

Let’s Talk About

Lien De Pau

Let’s Talk About

Antwerpen – Het Let’s Talk About event vormt het sluitstuk van de vier maanden durende opleiding public speaking ‘Zeker van Haar Speech’ waarin alleen maar vrouwelijke ondernemers klaargestoomd worden voor hun plek in de spotlights.

Lien De Pau, initiatiefnemer van Zeker van Haar Speech en oprichter van het netwerk Zeker van Haar Zaak dat momenteel meer dan 5 500 vrouwelijke ondernemers telt: “Ondernemen is dé manier om je dromen waar te maken.”

Tweede editie

Met de tweede editie van Let’s Talk About zette Lien De Pau midden december opnieuw vijf inspirerende vrouwelijke sprekers op het podium in de Antwerpse Arenbergschouwburg. De rode draad door hun vijf key notes was telkens een persoonlijk verhaal met maatschappelijke relevantie over passie in business dat de moeite waard is om met een publiek op pure en onversneden wijze te delen.  
Let’s Talk About was de afsluiter van de intense opleiding public speaking ‘Zeker Van Haar Speech’, waarin gepassioneerde onderneemsters in een kleine groep klaargestoomd worden om vaker en beter te spreken voor een publiek.

Deelneemsters van deze tweede editie waren Ineke Van de Velde, Maya Hanssens, Barbara Vandenbunder, Charlotte Van Broekhoven en Elke Haeck. Vooral de pakkende getuigenis van Charlotte Van Broekhoven, een succesvolle alleenstaande moeder uit Antwerpen, viel op. Zij vertelt hoe ze in een bijzonder moeilijke privésituatie haar leven en dat van haar vier kinderen een positieve wending gaf. “Het goede gebeurt als je zelf ook goed doet. Maar je moet een plan hebben en je moet onafhankelijk zijn”, zegt Charlotte.

Inschrijvingen voor de editie 2018 

“Vrouwen die niet langer in het publiek willen zitten, maar zelf op het podium willen staan om hun bijzondere boodschap met impact te brengen en erkend te worden voor hun expertise, krijgen tijdens deze opleiding alle skills mee om als spreker geboekt en betaald te worden”, zegt Lien De Pau. Sprekerscoach Sylvie Verleye begeleidt de deelneemsters gedurende het ganse traject. Nu al lopen de inschrijvingen voor de derde editie van ‘Zeker van Haar Speech’ die van start gaat op 6 september en waarvan het slotevent op 14 december 2018 zal plaatsvinden.

Enkele sfeerbeelden van Zeker van Haar Speech 2017 (c) foto’s Zeker van Haar Zaak 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.