Nieuws Antwerpen Life en Gijbels verkopen iconisch stationspostgebouw in Den Haag

Life en Gijbels verkopen iconisch stationspostgebouw in Den Haag

Life en Gijbels verkopen iconisch stationspostgebouw in Den Haag

De Belgische ontwikkelaars Life uit Antwerpen en Gijbels Group uit het Limburgse Oudsbergen hebben het iconische Stationspostgebouw in het HS kwartier in het Nederlandse Den Haag verkocht aan Perial Asset Management. Serge Hannecart van Life: “Het HS kwartier wordt een hotspot in Den Haag. Het geloof van de kopers in het potentieel van het Stationspostgebouw geeft ons nog meer vertrouwen om de site naast het station van Den Haag verder uit te bouwen tot een plek waar wonen, werken, studeren en winkelen perfect samen gaan.”

Het imposante monumentale Stationspostgebouw in Den Haag wordt op dit moment ingrijpend verbouwd en biedt vanaf medio 2021 langjarig kantoorruimte aan huurders PostNL en Fosbury&Sons.

De ontwikkelaar en verkoper van het Stationspostgebouw is LIFE.NL, een initiatief van de Belgische partners LIFE en Gijbels Group. Zij zijn op die manier reeds zeven jaar actief in Nederland.

Mathi Gijbels: “Naast het Stationpostgebouw ontwikkelen we nog enkele andere veelbelovende projecten. Tegelijk werken we hard verder aan de ontwikkeling van de Hembrug site in Zaandam (Amsterdam) en onze projecten in Rotterdam en Enschede. De volgende jaren zullen we vanuit Life NL, onze joint venture met Serge Hannecart, nog vaak van ons laten horen.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.