Nieuws Antwerpen Limburgs bedrijf opent vestiging in Waasland

Limburgs bedrijf opent vestiging in Waasland

Limburgs bedrijf opent vestiging in Waasland

BEVEREN – Ecobeton Water Technologies uit Sint-Truiden heeft in het Waasland een gloednieuw depot geopend. De bijkomende vestiging laat de specialist in producten voor regenwateropvang, filtering, buffering, infiltratie en debietremming toe om de klanten op het kruispunt tussen Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant sneller en beter te bedienen.

Ecobeton bestaat al 109 jaar en telt intussen klanten in het hele land. Die bestellen in Sint-Truiden technische installaties uit beton, bedoeld om de klimaatverandering tegen te gaan. Zo wordt er bijvoorbeeld regenwater opgevangen, gefilterd en gebufferd, zodat overstromingen worden vermeden en het natuurlijke water opnieuw in omloop kan worden gebracht.

“Ons depot in Beveren is, na Luik, onze tweede vestiging buiten Limburg”, zegt Jill Aquilani. “Het is voor klanten, maar ook voor onze eigen medewerkers, veel makkelijker om een uitvalsbasis te hebben in deze regio. Vanuit Beveren zijn we snel in Antwerpen, Gent of Brussel. In een straal van ongeveer 30 kilometer zijn we nu fysiek aanwezig in 53 gemeenten, verspreid over de provincies Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Het is een extra troef om ons marktaandeel daar verder te vergroten.”

Intussen werkt de engineering-afdeling van Ecobeton aan nieuwe, innovatieve productoplossingen die nog verder inspelen op de klimaatverandering en de andere uitdagingen rond duurzame ontwikkeling.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.