Nieuws Antwerpen Logflow uit Zandhoven trekt nieuwe ceo aan

Logflow uit Zandhoven trekt nieuwe ceo aan

Logflow uit Zandhoven trekt nieuwe ceo aan

ZANDHOVEN/LOPPEM – Om de snelle groei en de internationale expansieplannen van Logflow te ondersteunen, heeft de raad van bestuur Wim Clappaert aangesteld als ceo. Hij moet de duurzame groei van Logflow met vestigingen in Zandhoven en het West-Vlaamse Loppem ondersteunen en richting geven. Logflow, het bedrijf van Eric Vandenbussche, is als kenniscentrum gespecialiseerd in logistiek advies voor warehousing.

Logflow, bijna 20 jaar geleden opgericht voor Eric Vandenbussche, is een logistiek adviesbureau dat kmo’s en multinationals begeleidt bij het uitvoeren van projecten met focus op warehousing. Dit gaat van strategisch advies tot en met go-live (masterplan).

Nieuwbakken ceo Wim Clappaert studeerde af als burgerlijk ingenieur electromechanica, operations management. Zijn basisopleiding vulde hij aan met opleidingen bedrijfskunde aan de KU Leuven, de University of Delaware en Vlerick. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in verschillende managementfuncties in industriële ondernemingen.

Zijn ervaring bij Deceuninck, Unilin en Sioen ligt in lijn met de focus van Logflow op logistiek advies aan distributie- en productiebedrijven. Clappaert staat voornamelijk bekend als people manager. Hij zal de duurzame groei van de Logflow organisatie ondersteunen en richting geven.  De internationalisatie van Logflow staat ook prioritair in zijn agenda.

Eric Vandenbussche verdwijnt hierdoor niet uit de organisatie. De overdracht van de operationele leiding biedt hem de mogelijkheid om zich, als founder – cso, op de Strategie en Business Development van Logflow te focussen. Zijn visie en innovatie blijven cruciaal in de strategische uitbouw van Logflow.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.