Veldrijder Jim Aernouts gaat De Kiekenhoeve uitbaten
Jim Aernouts rijdt op 21 februari in Oostmalle zijn laatste cross. De 31-jarige veldrijder van Baloise-Trek Lions hangt zijn crossfiets… Lees meer
De bekende restaurantketen Poule & Poulette lanceert het eerste online kippenkraam. Het is vanaf nu ook mogelijk om PP@HOME foodboxen online te bestellen en af te halen bij de lokale bakkerijen van Manus in Kapellen en Brasschaat. Het is de bedoeling om het concept geleidelijk aan verder uit te rollen in Vlaanderen.
Bakkerij Manus bijt de spits af met vestigingen in Brasschaat en Kapellen. “Ik moest niet lang nadenken over dit voorstel, want elkaar helpen in deze tijden is niet meer dan normaal. We kennen de kwaliteit van Poule & Poulette, die volledig in lijn ligt met die van ons. Ook zullen we dit straks in het toekomstige filiaal te Stabroek aanbieden”, aldus Herman Janssens van bakkerij Manus.
Brasschaat is voor Poule & Poulette geen onbekend terrein. De keten startte er in 2012 namelijk hun eerste zaak. Sinds vorig jaar lag de focus op de uitbreiding van nieuwe restaurants waarbij ze de winkel sloten. Op deze manier kunnen de inwoners van Brasschaat en omstreken dus terug bij Poule & Poulette terecht.
Er zijn verschillende boxen die je online kan bestellen. Als je voor woensdag online hebt besteld, kan je de box vrijdag afhalen bij de lokale bakker. Donderdagavond worden alle boxen klaargemaakt en gestockeerd in de koeling van de bakkerij.
De restaurantketen wil dit concept geleidelijk aan verder in Vlaanderen uitrollen. “De zoveelste leverancier aan huis wilden we niet worden. We geloven meer in vaste afhaalpunten waarbij de plaatselijke bakkerij voor ons ideaal lijkt. Geïnteresseerde bakkers mogen zich uiteraard bij ons melden”, aldus Frederik Goossens.
Poule & Poulette is een vaste waarde als het gaat om gebraden kip. Hun hoofdkantoor is gelegen in Aartselaar en hun restaurant in Antwerpen heeft veel succes. Ook in Leuven, Gent, Mechelen en Brussel zijn zij Vlaanderens bekendste “kippenhok”.
Jim Aernouts rijdt op 21 februari in Oostmalle zijn laatste cross. De 31-jarige veldrijder van Baloise-Trek Lions hangt zijn crossfiets… Lees meer
The Star of Belgian Cuisine wordt voor de zesde keer georganiseerd door Mastercooks Pierre Wynants en Frank Fol. Bij de… Lees meer
De nieuwe Michelin Gids voor België en Luxemburg is voorgesteld. En dat is goed nieuws voor enkele Antwerpse restaurants. Antwerps… Lees meer
In onze gesprekkenreeks 21 over 21 praten we met 21 ondernemers uit de provincie Antwerpen. Bart De bruyn ontvangt deze… Lees meer
Antwerps communicatiebureau Marbles, dat enkele jaren geleden al haar onbeperkt verlof invoerde, gaat nu nog een stap verder en schaft… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen