Nieuws Antwerpen Lokale bakkers ondersteunen restaurantketen Poule & Poulette

Lokale bakkers ondersteunen restaurantketen Poule & Poulette

Lokale bakkers ondersteunen restaurantketen Poule & Poulette

De bekende restaurantketen Poule & Poulette lanceert het eerste online kippenkraam. Het is vanaf nu ook mogelijk om PP@HOME foodboxen online te bestellen en af te halen bij de lokale bakkerijen van Manus in Kapellen en Brasschaat. Het is de bedoeling om het concept geleidelijk aan verder uit te rollen in Vlaanderen.

Bakkerij Manus bijt de spits af met vestigingen in Brasschaat en Kapellen. “Ik moest niet lang nadenken over dit voorstel, want elkaar helpen in deze tijden is niet meer dan normaal. We kennen de kwaliteit van Poule & Poulette, die volledig in lijn ligt met die van ons. Ook zullen we dit straks in het toekomstige filiaal te Stabroek aanbieden”, aldus Herman Janssens van bakkerij Manus.

Brasschaat is voor Poule & Poulette geen onbekend terrein. De keten startte er in 2012 namelijk hun eerste zaak. Sinds vorig jaar lag de focus op de uitbreiding van nieuwe restaurants waarbij ze de winkel sloten. Op deze manier kunnen de inwoners van Brasschaat en omstreken dus terug bij Poule & Poulette terecht.

Er zijn verschillende boxen die je online kan bestellen. Als je voor woensdag online hebt besteld, kan je de box vrijdag afhalen bij de lokale bakker. Donderdagavond worden alle boxen klaargemaakt en gestockeerd in de koeling van de bakkerij.

De restaurantketen wil dit concept geleidelijk aan verder in Vlaanderen uitrollen. “De zoveelste leverancier aan huis wilden we niet worden. We geloven meer in vaste afhaalpunten waarbij de plaatselijke bakkerij voor ons ideaal lijkt. Geïnteresseerde bakkers mogen zich uiteraard bij ons melden”, aldus Frederik Goossens.

Poule & Poulette is een vaste waarde als het gaat om gebraden kip. Hun hoofdkantoor is gelegen in Aartselaar en hun restaurant in Antwerpen heeft veel succes. Ook in Leuven, Gent, Mechelen en Brussel zijn zij Vlaanderens bekendste “kippenhok”.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.