Nieuws Antwerpen LoveStories opende flagstore in Antwerpen

LoveStories opende flagstore in Antwerpen

LoveStories opende flagstore in Antwerpen

retailHet internationale lingeriemerk LoveStories opende in Antwerpen een flagshipstore in samenwerking met de Groep Alain Broekaert (GAB). De Antwerpse winkel in de Groendalstraat 17 is een cosy boetiek geïnspireerd op een hotelkamer.

Het Nederlandse merk LoveStories bestaat uit fijne, supervrouwelijke soft bras die je volgens de redactie van de website Retail Update naar hartenlust kan mixen en matchen met al even leuke slipjes. Prints, modekleuren en verrassende materialen en details zijn het handelsmerk van dit vernieuwende merk. Dit concept vertaalde LoveStories naar een al even bijzonder retailconcept. Dat is opgezet door Marloes Hoedeman die in 2014 in Amsterdam haar eerste winkel opzette. De collectie wordt internationaal verkocht.

LoveStories is een uitnodigende, funky boetiek waar je graag binnenstapt om rond te snuisteren, heet het bij Retail Update. Je ontdekt er de eclectische lingerielijn van LoveStories, aangevuld met mode-items voor in de slaapkamer. Het cosy interieur doet denken aan een hotelkamer. Daarvoor zorgen de zorgvuldig uitgekozen meubeltjes, een fijn muziekje op de achtergrond, sfeervolle geurkaarsen en een zalig zacht tapijt.

“Bij de lancering van LoveStories kriebelde het meteen om een eigen winkel te openen. Zo kan iedereen de collectie ontdekken in zijn eigen wereld. Daar kwam best veel bij kijken maar toen ik het resultaat zag, wilde ik meteen nog meer leuke, kleine boetieks openen,” zegt oprichtster Marloes Hoedeman. “Dat de tweede boetiek in Antwerpen komt, is een logische keuze. Het is de Belgische modehoofdstad bij uitstek. Ik ben er zeker van dat we hier veel vrouwen blij maken met onze collectie.”

Marloes Hoedeman is verliefd op Antwerpen en komt er regelmatig logeren. “De Groendalstraat is trouwens de ideale plek om het middensegment te bereiken. Je vindt er een mooie mix van klanten die kiezen voor luxe, maar ook de meer betaalbare, commerciële merken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.