Nieuws Antwerpen Ludwig Van Kan opent Gallery Van Kan

Ludwig Van Kan opent Gallery Van Kan

Ludwig Van Kan opent Gallery Van Kan

Op 1 oktober is in de Kapelstraat 67 in Broechem de Gallery Van Kan geopend. Een nieuwe galerij met kunstfoto’s, afgewerkt in hoge kwaliteit.

De galerij biedt een platform aan, dat talentvolle Belgische fotografen een kans geeft om zich te uiten in de artistieke wereld. Op die manier kan men werken van fotografen van Belgische bodem binnenhalen in eigen huiskamer.

Gallery Van Kan zoekt een plaats tussen enerzijds galerijen die duizenden euro’s vragen voor één foto, en anderzijds foto’s die in alle interieurzaken terug te vinden zijn.

Gallery Van Kan is opgericht door Ludwig Van Kan.

Ludwig Van Kan begon zijn studies fotografie op 17-jarige leeftijd, nog altijd in het analoge tijdperk, in de jaren 80’. Hij werkte in de fotozaak van zijn ouders, later kwam hij in de sales terecht als vertegenwoordiger. Op 46-jarige leeftijd besliste hij om zijn twee talenten, fotografie en sales, samen te brengen.

Meer over Gallery Van Kan hier 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.