Nieuws Antwerpen Made in Antwerpen steunt de horeca

Made in Antwerpen steunt de horeca

Made in Antwerpen steunt de horeca

REGIO – Het zijn bijzonder moeilijke tijden voor heel wat bedrijven, in het bijzonder voor de horecasector. Sinds maandag kunnen we minstens een maand lang niet meer op café of restaurant. Velen zijn overgeschakeld op thuislevering of take-away en wij bij Made in Antwerpen geven hen daarbij graag een duwtje in de rug.

Ben je zelf een eigenaar van een horecazaak die overgeschakeld is op take away en/of thuislevering, vul dan dit formulier in. Of stuur dit bericht door naar de horecazaak uit jouw buurt. De zaak moet gelegen zijn in de regio Antwerpen – Waasland. We publiceren enkele keren per week een aanbod uit onze regio.

Je kan ook deze QR-code gebruiken:

Heb je zelf nog een ander initiatief genomen of ken je een ondernemer met een ander initiatief, laat het ons dan ook weten. Dat kan via redactie@madeinantwerpen.be.

Blijf op de hoogte

Uiteraard wil je zelf ook graag op de hoogte blijven van het boeiende ondernemersnieuws, en dus ondermeer het aanbod van de horeca in jouw regio. Dat kan heel eenvoudig door je te abonneren op de nieuwsbrief van Made in Antwerpen. Schrijf je hier in voor deze dagelijkse nieuwsbrief.

Reageer op dit bericht

Dossier

Gerelateerde berichten

Dossier
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.