Nieuws Antwerpen Maison Anna Heylen huisvest tijdelijk buur Louis

Maison Anna Heylen huisvest tijdelijk buur Louis

Maison Anna Heylen huisvest tijdelijk buur Louis

Modeontwerpster Anna Heylen ontvangt al jaar en dag haar klanten in het prachtige gebouw in de Lombardenstraat 16 in Antwerpen. In het pand zijn haar atelier, salons voor tailormade creaties en een showroom ondergebracht. Vanaf nu kan je voor Anna’s collecties terecht op de eerste verdieping.

De showroom van Maison Anna Heylen op de benedenverdieping werd vrijgemaakt voor een buur in nood. De multibrand designer kledingzaak ‘Louis’ aan de Lombardenstraat 2 krijgt een make-over en vindt nu tijdelijk onderdak op het gelijkvloers van Maison Anna Heylen.

Anna Heylen: “We zijn al lang buren. Toen ik vernam dat Marjan Eggers van ‘Louis’ een tijdelijke locatie zocht, vond ik het wel een goed idee om die winkel een jaartje op te vangen in ons pand. Ondertussen heb ik mijn collecties naar de eerste verdieping verhuisd. Het atelier en mijn kantoor blijven uiteraard behouden. De salons voor op maat gemaakte stukken zijn nu iets kleiner, maar ik ben ervan overtuigd dat ik nog steeds de klanten op een persoonlijke manier van dienst kan zijn.”

Anna Heylen zal voortaan haar klanten in het prachtige salon op de eerste verdieping van Maison Anna Heylen ontvangen. Naast haar collectie, liggen er de rollen stof en patronen klaar voor zij die op zoek zijn naar maatwerk, bruids- en suitekleding, couturestukken en handgemaakte accessoires. Anna Heylen blijft de nadruk leggen op de tijdloze waarde van maatwerk, wat zich vertaalt in limited edition collecties en pièces uniques. Daarnaast biedt Anna Heylen ook een beperkte day-to-day collectie aan. Deze stukken worden in huis gecreëerd en wisselen elkaar op een snel tempo af.

Na haar studies aan de Modeafdeling van de Koninklijke academie voor Schone Kunsten in Antwerpen verscheen in 1996 de eerste vrouwencollectie van Anna Heylen. Twee jaar later nam Anna Heylen het heft in eigen handen en opende ze haar winkel ‘Maison Anna Heylen’, een prachtig gebouw, een stapelhuis uit 1904. Anna Heylen staat bekend voor haar prachtige reeks handgemaakte “Dolls”. Deze handgemaakte poppen maken zich nu klaar voor een expo in Griekenland.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.