Nieuws Antwerpen Mamma Latte

Mamma Latte

Mamma Latte

Precies vijf jaar geleden stapte Els Van Opstal van de vroedvrouwenwereld over naar het zelfstandig ondernemerschap. Maar ze bleef wel in de sector. Met haar eigen zaak Mamma Latte richt Els zich tot zwangere vrouwen en vooral moeders die borstvoeding geven.

Recent is Mamma latte verhuisd naar een 250 m² pand aan de Kapelsesteenweg 403-405 in Ekeren, enkele honderden meter verder dan de vorige locatie die 50m² groot was.

“Mamma Latte wil meer zijn dan een gewone winkel. Ik vind dat de klant verdient om dat ietsje meer te krijgen. Het is een combinatie van speciaalzaak én ontmoetings- en adviesplek”, zegt de zaakvoerster enthousiast.

In Els haar ‘living’ komen dames hun verhaal doen, vertellen ze over eventuele borstvoedingsproblemen die ze ervaren terwijl de kindjes er kunnen spelen en hun wachtende partner zich kan nestelen in een zetel met een drankje.

Mamma Latte biedt een breed assortiment aan zwangerschapskleding, accessoires, hulpmiddelen en kleding om borstvoeding te geven. Het aanbod is ook uitgebreid met gadgets, babykleding en tweedehandskleding.

“Mijn sterkte is vooral dat ik als vroedvrouw en borstvoedingsdeskundige met jarenlange ervaring, vrouwen echt kan bijstaan met de juiste raad en daad als ze vragen hebben over borstvoeding”, zegt Els Van Opstal die ook geregeld workshops over het onderwerp geeft.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.