Nieuws Antwerpen Markant meets Den Ateljee: ondernemende vrouwen slaan handen in elkaar

Markant meets Den Ateljee: ondernemende vrouwen slaan handen in elkaar

Foto Elke Lamens

Markant meets Den Ateljee: ondernemende vrouwen slaan handen in elkaar

BRECHT – Van 16 april tot en met 7 mei opent Isabelle Van Looveren met haar kledinglijn Markant een pop-upwinkel in de interieurzaak Den Ateljee van Aline Van Den Heuvel. ‘Markant meets Den Ateljee’ moet beide zaken extra aantrekkelijk maken.

In november 2014 opende Aline Van Den Heuvel met haar man Jan Van Looveren Den Ateljee. “Toen verkochten we naast verlichting en interieurdecoratie ook juwelen en handtassen. Sinds we drie jaar geleden verhuisden, zijn we daar van afgestapt. We focussen nu op totaalprojecten verlichting en interieur. Zo krijgt de klant de nodige tijd die hij verdient.”

“We merken wel dat de drempel voor sommigen hoog ligt om hier binnen te wandelen. Nochtans is iedereen welkom om hier rond te kijken. Met de pop-upkledingwinkel kan het publiek op een andere manier kennismaken met Den Ateljee en nodigt het hopelijk meer uit om hier binnen te stappen”, benadrukt Aline.

 

Isabelle Van Looveren van Markant opent in Den Ateljee van Aline Van Den Heuvel een pop-upwinkel. Foto Elke Lamens

Geknipte locatie

Isabelle Van Looveren stampte twee jaar geleden Markant uit de grond. “Zelfs met twee coronajaren is de groei ingezet met drie shopavonden per week. Het kriebelt dan ook om een kledingzaak te openen. Het concept van shoppen in een huiselijke omgeving is makkelijk naar hier te verplaatsen. Dat maakt Den Atlejee de geknipte locatie om de kledingshop te testen.”

“Bovendien zitten we op dezelfde golflengte. We gaan allebei voor kwaliteit, duurzaamheid en originaliteit”, beamen de twee Brechtse onderneemsters. “Kleding en interieur gaan trouwens goed samen. Het heeft alle twee met lifestyle en selfcare te maken.”

Markant meets Den Ateljee, Heiken 41, 2960 Brecht , https://denateljee.com/ , https://shopmarkant.be/

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.