Nieuws Antwerpen Marketing FiZZ groeit en breidt team uit

Marketing FiZZ groeit en breidt team uit

Marketing FiZZ groeit en breidt team uit

BERCHEM – Marketing FiZZ, in 2013 opgericht door zaakvoerder Sandra Beelaert, is de voorbije jaren sterk gegroeid. Nu komen er maar liefst vier extra krachten bij.

Marketing FiZZ, een full-service marketing- en communicatiebureau voor IT- en softwarebedrijven, verwelkomt met Janne Aerts, Anouk Wijnants, Cato Carmans drie Marketing Consultants en met Kevin Umé een Web Developer.

Janne Aerts, Anouk Wijnants en Cato Carmans volgden verschillende opleidingen in (digitale) marketing en communicatie. Kevin Umé werkte al bij diverse agentschappen en had een eigen bedrijf.

Sandra Beelaert, zaakvoerder van Marketing FiZZ, is zeer blij met het nieuwe team: “Wij zijn helemaal klaar voor een stevige groei in 2020 en in de toekomst. De persoonlijke kwaliteiten van de nieuwe teamleden zijn een waardevolle verrijking. Ons fundament is gebouwd.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.