AMI for you Het AMI for you-tream

Marketingbureau AMI for you bekroond tot Google Premier Partner 2024

AMI for you, het Antwerpse full-service marketingbureau gespecialiseerd in de automotive sector, kondigt aan dat het de prestigieuze Premier Partner-status voor 2024 heeft behaald in het Google Partners-programma.

AMI for you behoort nu tot de top 3% van Google Partners-deelnemers in het land. Voor het Antwerpse bedrijf is dat een erkenning van hun expertise in digitale campagnes van Google Ads. Voor CEO Pieterjan Huyghe en het hele team van AMI for you gaat het niet alleen om deze erkenning, maar vooral om het leveren van resultaten en het opbouwen van sterke relaties met hun klanten. "We hebben altijd proactief samengewerkt met Google om verkoopsucces te garanderen voor onze klanten," zegt Huyghe. "We kijken vol verwachting uit naar een fantastisch jaar in 2024, waarin deze erkenning ons nog meer kansen zal bieden."

Het Partners-programma van Google is bedoeld om reclamebureaus en derden die Google Ads-accounts beheren namens andere merken of bedrijven te ondersteunen met innovatieve tools, resources en support. Hiermee kunnen ze online groei en het succes van hun klanten vergroten.