Nieuws Antwerpen Marthe Palmans bij SIM Belgium

Marthe Palmans bij SIM Belgium

Marthe Palmans bij SIM Belgium

martheMarthe Palmans gaat voortaan SIM Belgium leiden.  Zij volgt daarbij Boudewijn Dupont op die aan de slag gaat bij 3W Direct Management Solutions, een bedrijf uit de groep Adecco.

SIM Belgium is een modern concept van Business Angel Coaching. Het bedrijf stelt zich op als partner voor starters, innovatieve groeibedrijven en vernieuwers. “De zaakvoerders van die bedrijven zijn stuk voor stuk talentvolle en gedreven ondernemers die hun onderneming  naar successen leiden”, zei Boudewijn Dupont onlangs in een gesprek met Made in Antwerpen. “Ze bevinden zich vaak op een scharnierpunt in hun zakelijke ontwikkeling. SIM Belgium koppelt hen aan toegewijde sparring partners: beslagen coaches, Business Angel Coaches die als ondernemers hun waarde bewezen hebben en hun expertise graag delen. In een one-on-one-begeleiding of via adviesraden geven de coaches van SIM Belgium de bedrijven constructieve feedback en advies. Met de ervaring en helikoptervisie van hun Business Angel Coaches vermijden de zaakvoerders tijd- en energievretende valkuilen en komen ze sneller tot successen.”

Boudewijn Dupont heeft SIM Belgium op de rails gezet en uitgebouwd tot een gerespecteerde partner. Hij vond de tijd evenwel gekomen om een andere uitdaging aan te gaan en gaat nu de executive interim management activiteiten leiden bij 3W. Het bedrijf stelt managers ter beschikking voor tijdelijke projecten in de meest uiteenlopende sectoren. Het netwerk telt zo’n 7000 man. Dupont volgt er Christine Van den Eynde op die zelf nog even aan boord blijft om een vlotte overgang te waarborgen.

Marthe Palmans gaat anderzijds de leiding bij SIM Belgium overnemen. Marthe Palmans was eerder ceo bij Veritas (Kontich) en Planet Parfum. Zij bekleedde ook verscheidene directiefuncties bij Carrefour. In dit opzicht is zij een experte in de retail. Zij heeft daarbij een sterke focus op visie, missie en strategie.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.