Nieuws Antwerpen MAS uit Kontich vervoegt Moore Belgium

MAS uit Kontich vervoegt Moore Belgium

MAS uit Kontich vervoegt Moore Belgium

In augustus vorig jaar stapte Moore Belgium in een partnership met Waterland om zo een leidende rol te spelen bij de consolidatie van de Belgische ac-counting, tax, audit- en consulting mid-market. Na de aankondiging van een eerste fusie met PKF-VMB midden december, bundelt Moore Belgium nu de krachten met de teams van accountancykantoren Flamand uit Knokke-Heist en MAS uit Kontich.

Management & Administration Services (MAS) uit Kontich werd in 2013 opgericht door Benny Vervliet om ondernemers te helpen door het verstrekken van proactief advies op basis van de boekhoudkundige cijfers. Onder de bezielende leiding van zoon Tim Vervliet werd al snel bewust gekozen om de weg van de digitalisering in te slaan. Via moderne technologieën, gecombineerd met jarenlange ervaring, levert het team snel en correct de nodige informatie en het bijhorende advies aan hun klanten.

Tim Vervliet, bestuurder MAS: “Voor ons was de strategische fit en complementariteit met Moore Belgium al zeer snel duidelijk. Door MAS te integreren in een groter geheel wordt het voor ons mogelijk om naast onze huidige dienstverlening ook een waaier van additionele services te kunnen aanbieden aan onze bestaande klanten. De persoonlijke en digitale aanpak blijft een vast gegeven, maar wordt in de toekomst ingebed in een gevestigde organisatie die ook op andere domeinen een meerwaarde zal genereren. Dit partnership stelt MAS in staat om, samen met Moore Belgium, de nieuwe uitdagingen in een snel veranderende markt het hoofd te bieden.”

Peter Verschelden, Chairman Moore Belgium: “Het blijft voor Moore Belgium zeer belangrijk om de juiste mensen aan boord te halen die op eenzelfde manier naar de snel veranderende markt kijken. Die gedeelde visie is voor ons veel belangrijker dan de grootte van het bedrijf of het aantal medewerkers. De nieuwe collega’s van MAS, met de familie Vervliet op kop, hebben via hun verregaande digitale en sterke klantgerichte aanpak meer dan bewezen dat zij perfect passen in onze organisatie. Ook bij Flamand vinden we deze pure ondernemerszin terug.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.