Nieuws Antwerpen Massaal veel belangstelling voor sportclub David Lloyd

Massaal veel belangstelling voor sportclub David Lloyd

Massaal veel belangstelling voor sportclub David Lloyd

lloydDavid Lloyd opent op 16 juni e.k. in Edegem zijn deuren. Er is massaal veel belangstelling voor de nieuwe sport- en ontspanningsclub. Ook van de kant van het bedrijfsleven. De afgesloten business lounge biedt immers ruimte voor kleine zakelijke meetings. Er is draadloze internet-toegang, er kunnen desktop computers gebruikt worden en er zijn individuele werkplekken voorzien.

David Lloyd Leisure Ter Elst werd opgezet in de onmiddellijke buurt van Ter Elst. Terwijl Ter Elst zichzelf helemaal terugplooit op zijn hotel- en evenementeninfrastructuur heeft de Britse groep de sportaccomodatie van het hotel overgenomen. Met een investering van liefst 13 miljoen euro werd het hele complex afgebroken, gerenoveerd en verder uitgebouwd met een omvangrijk nieuw gedeelte. Vandaag beschikt de sportclub over 5.100 vierkante meter aan bebouwde oppervlakte op een terrein van anderhalve hectare.

De sport- en ontspanningsclub mikt vandaag in vier jaar op 4500 leden. Die kunnen straks in Edegem beschikken over twee verwarmde zwembaden, een grote gymzaal met meer dan 80 toestellen, twee studio’s voor oa. yoga, dans en zumba, een high intensity studio voor gevechtssporten en bodypump, tennis- en badmintonterreinen, een spinning studio, een spa enz. Daarnaast beschikt het center ook over een groot restaurant.

De Britse groep opende in 2005 in Ukkel zijn eerste Belgische club. Die is inmiddels uitgegroeid tot de meest winstgevende van de hele groep. David Lloyd Ter Elst gaat in dezelfde richting als Ukkel maar uiteraard is de accomodatie nog veel meer eigentijds en modern.

De general manager van het sportcomplex, Bert Vandewaetere is het in Edegem vooral om het clubgevoel te doen. Waarbij ook de gezinnen centraal staan. Met een Kids Corner en zelfs een kinderopvang voor de allerkleinsten.

David Lloyd Leisure Ter Elst is de 11de club van de onderneming in Europa. In Engeland zelf zijn er zelfs 90. In de komende jaren zal de expansie onverminderd verder gezet worden. Dan komt er allicht ook een derde club in België.

Een basisabonnement bij David Lloyd Ter Elst kost 110 euro per maand (exclusief BTW). Het basisabonnement geeft je vrije toegang tot de gym, de zwembaden en de opleidingsklassen. Wie ook de tennis- of badmintonvelden wil gebruiken betaalt jaarlijks 20 euro extra. Met de advantage formule waarvoor je nog eens 25 euro extra betaalt kun je een aantal kortingen krijgen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.