Nieuws Antwerpen MediaMixer pakt award met video over KMSKA

MediaMixer pakt award met video over KMSKA

MediaMixer

MediaMixer pakt award met video over KMSKA

Het Antwerpse storytelling agency MediaMixer heeft met zijn productie ‘Schoon,  schoner, schoonst’ voor het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen de award ‘City & Regional Marketing’ gewonnen tijdens de 22ste Video Experience Day. De video gunt de kijker op zeer filmische wijze een blik achter de schermen van de renovatie van het Antwerpse monument, KMSKA.

In deze competitie – voorheen bekend als de Belgian Corporate Video Awards – gaat AP Hogeschool in samenwerking met Kanaal Z op zoek naar de beste corporate video’s van ons land. De video van MediaMixer oogstte tijdens de lancering viraal al heel wat succes met meer dan 200.000 organische views op social media en bijna 15.000 unieke weergaven op de website van KMSKA. Nu volgt dus ook de bekroning met de gerenommeerde award.

“De concurrentie was erg sterk. Dat maakt deze overwinning nóg mooier”, reageert regisseur en creatief directeur van MediaMixer, Bram Blondeel. “Als Antwerps bureau waren we sowieso al erg trots dat we deze video mochten maken voor een echt Antwerps icoon. We wilden er dan ook iets speciaals van maken.”

De video vertelt een verhaal met alleen beeld en muziek. Als kijker sluip je als het ware bij nacht het museum binnen om het vernieuwde oudere gedeelte van het museum te ontdekken. “We zweven doorheen de oude zalen, in hun pracht en praal hersteld. De film neemt ons ook mee naar het nieuwe, moderne gedeelte van het museum. Het gebouw lijkt tot leven te komen en danst voor onze camera. Je zweeft doorheen alle zalen en proeft van de diverse architecturale pracht van het KMSKA.”

Naast MediaMixer halen ook evenementenbureau Keep It Quiet uit Mortsel in de categorie ‘Webinar/Digital Event’ en Studio Fluxi uit Antwerpen in de categorie ‘Animation’ een award binnen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Antwerpen
Antwerpen

Leaddriver neemt boekhouderstotaal.be over

Leaddriver neemt boekhouderstotaal.be over van ondernemerscoach Ann Vanbergen. Hiermee wil het Antwerpse marketingbedrijf meer ondernemers helpen om een geschikte accountant… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.