Nieuws Antwerpen Met tien aan één tafel bij Hof Ter Linden

Met tien aan één tafel bij Hof Ter Linden

Met tien aan één tafel bij Hof Ter Linden

Hof Ter Linden uit Edegem verzint een gastronomisch eventalternatief om toch samen te kunnen genieten van een leuke ervaring in tijden van social distancing en strenge horecamaatregelen. Geïnspireerd door Koning Arthur en zijn ridders van de Ronde Tafel kan je er nu al met tien aan één tafel dineren.

In de balzaal van het kasteel staat een op maat gemaakte ronde tafel met een diameter van 6 meter, waardoor iedereen anderhalve meter van elkaar blijft zitten. Daardoor kunnen klanten aan King Arthur’s table met tot wel tien personen aanschuiven voor een gastronomisch diner.

“De bediening gebeurt vanuit het midden van de tafel volgens alle geldende veiligheidsmaatregelen. Wanneer de social distancing zou komen te vervallen, zijn diners met 18 personen mogelijk”, zegt Davy Luyten, zaakvoerder van Eventsfactory.

Het kasteel Hof ter Linden is een feestlocatie middenin een landschapspark van 55 ha. De locatie kan nog tot eind 2021 gebruikt worden voor zakelijke en private evenementen van 10 tot 250 gasten, wanneer de maatregelen die aantallen weer toelaten. Nadien vinden er verbouwingswerken plaats aan het kasteel. Die werden uitgesteld naar 2022.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.