Meubelen Verberckmoes pop-up

Meubelen Verberckmoes opent 11 mei pop-up winkel in Antwerpen

ANTWERPEN – Meubelen Verberckmoes opent 11 mei een nieuwe pop-upwinkel in de voormalige Toyota-toonzaal aan de IJzerlaan in Antwerpen. De pop-up zal gespecialiseerd zijn in tuinmeubelen, maar ook barbecues, terras en campingmaterialen zullen in het aanbod zitten.

Na tuinspeciaalzaken in Temse en Riemst, een pop-up in Zoersel en in een tuintent naast de winkel in Sint-Gillis-Waas, opent Meubelen Verberckmoes op 11 mei een nieuwe pop-up winkel in Antwerpen gespecialiseerd in tuimeubelen. De pop-up in de voormalige Toyota-toonzaal heeft een oppervlakte van 1.600m². In het aanpalende garagebouw is een 400m² grote outlet van tuinmeubelen voorzien.

“Het pand stond klaar om op 14 maart open te gaan, toen de Corona-crisis begon. Maar nu staan we opnieuw klaar om, hopelijk, de deuren op 11 mei open te gooien”, zegt Marc Verberckmoes, zaakvoerder en eigenaar van Meubelen Verberckmoes.

Goed nieuws dus voor de mensen die het enkele maanden zonder nieuwe tuinmeubelen hebben moeten stellen. Bestellingen kunnen ook via de webshop gebeuren en binnen de week afgehaald of geleverd worden. Door de compleet vernieuwde Noordersingel, de plateneilanden en volledig heraangelegde IJzerlaan, komt de pop-up nu dus in een hippe, nieuwe buurt naast Park Spoor Noord.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.