Nieuws Antwerpen Mobility Masters maakt voor NMBS treinstellen schoon

Mobility Masters maakt voor NMBS treinstellen schoon

Mobility Masters maakt voor NMBS treinstellen schoon

multi masters groupMobility Masters kent in 2016 een enorme groei, dank zij de samenwerking met de Belgische Spoorwegen. Het bedrijf uit Merksem heeft een contact gesloten met de NMBS voor de volgende vier jaar, om het interieur van de treinstellen schoon te maken en graffiti van de treinen te verwijderen.

“Zulke grote opdracht is een enorme uitdaging” zegt Birger Alaers, bedrijfsmanager van Mobility Masters. “Het probleem hier was de beperkte voorbereidingstijd en het vinden van voldoende gekwalificeerde medewerkers. Door een beroep te doen op mensen uit de sociale economie zijn we in ons opzet geslaagd. Nu gaan dagelijks 121 van onze werknemers aan de slag bij de NMBS. In de maand juli bijvoorbeeld namen zij 35.500 treinstellen onder handen en verwijderden ze ongeveer 5.500 m2 graffiti.”

Bij de NMBS is men enthousiast. “Er is heel snel een goede samenwerking ontstaan. Correcte en duidelijke afspraken vormen de basis. En zolang die goed worden uitgevoerd, hebben wij geen enkele reden tot klagen” zegt Kurt Cauwelaers, productieleider van de NMBS op de Onderhoudspost Antwerpen.

Mobility Masters is een divisie van Multi Masters Group die vanuit zes vestigingen verspreid over heel België een waaier van diensten aanbiedt. De  schoonmaakactiviteiten van de groep gaan van klassieke schoonmaak over industriële schoonmaak, ruitenwasserij, groen- en parkingonderhoud.

Meer info over Multi Masters Group op www.MM-Group.eu.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.