Nieuws Antwerpen Moore Stephens kiest voor POM

Moore Stephens kiest voor POM

Moore Stephens kiest voor POM

ANTWERPEN – Het Antwerpse POM, dat oplossingen creëert voor een efficiëntere factuuradministratie, heeft het vertrouwen gekregen van Moore Stephens. De onafhankelijke accountancy- en consultingdienstverlener wil zo factuurbetalingen eenvoudiger maken voor zijn klanten.

Alle uitgaande facturen van Moore Stephens Belgium worden voorzien van een POM-betaalknop of QR-code. Betalingen vinden plaats via een beveiligde betaalpagina, die zowel via PC, smartphone als tablet toegankelijk is. Dankzij de integratie van POM met Bancontact kan de betaling uitgevoerd worden met eender welke Belgische bankrekening.

Pascal Vanhove, cfo Moore Stephens Belgium: “Bij Moore Stephens vinden we het belangrijk om mee te zijn met de nieuwste trends en innovaties en deze waar mogelijk ook ter beschikking te stellen aan onze klanten. Dankzij POM kunnen we het betaalmoment van onze facturen heel wat aangenamer maken voor onze klanten. Het is namelijk niet langer nodig om tijd te spenderen aan het overtypen van betaalgegevens.”

Johannes Vermeire, mede-oprichter van POM, vult aan: “Een bijkomend voordeel voor Moore Stephens is dat het bedrag, de gestructureerde mededeling en het rekeningnummer van factuurbetalingen die via POM gebeuren altijd 100 procent correct zijn. Er is dus minder tijd nodig om foutieve betalingen op te volgen en af te punten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.