Naranjo Decamps en Veronique Peeters van Habicom met hun nieuwe teamleden uit Hoboken. Foto: RR Naranjo Decamps en Veronique Peeters van Habicom met hun nieuwe teamleden uit Hoboken. Foto: RR

Mortsels vastgoedkantoor Habicom neemt ‘100% Martine & Danny’ uit Hoboken over

Met de overname van 100% Martine & Danny in Hoboken heeft vastgoedkantoor Habicom uit Mortsel nu zeven kantoren in de Antwerpse regio. “Martine en Danny zijn echte Hobokenaars waardoor ze erg veel kennis van de markt hebben”, zegt bestuurder Naranjo Decamps.

Na het hoofdkantoor in Mortsel opende Habicom de afgelopen jaren kantoren in Kontich, Boechout, Wilrijk, Antwerpen en Edegem. Met de overname in het Antwerpse district komt daar nu een zevende filiaal bij.

“De overtuiging om het kantoor van Martine en Danny onder onze vleugels te nemen, kwam er nadat we de mensen achter dit kantoor hadden leren kennen. Martine, Danny en Yana zijn buiten vastgoedprofessionals ook warme en fijne mensen. Ik kreeg direct het gevoel dat ze perfect bij onze familie zouden passen. Martine en Danny zijn echte Hobokenaars en hebben hierdoor erg kennis van de markt”, geeft Naranjo Decamps aan.

Zo blijft het team van 100% Martine & Danny ook aan boord. “De kracht van onze kantoren ligt niet bij onze naam maar bij ons team van vastgoedexperten. Het zijn allemaal lokale gepassioneerde vastgoedexperts die in en rond hun kantoor wonen en werken. Ze kennen de mensen en de lokale vastgoedmarkt om gericht advies te verstrekken. Buiten verkoop en verhuur heeft Habicom ook een eigen klusjesdienst, een eigen styliste en zijn we bezig met de oprichting van een poets- en verhuisdienst.”