Nieuws Antwerpen Motmans & Partners zet voet op Nederlandse bodem

Motmans & Partners zet voet op Nederlandse bodem

Motmans & Partners_Q-House Business Lounge

Motmans & Partners zet voet op Nederlandse bodem

ANTWERPEN – HR-dienstverlener Motmans & Partners gaat samenwerken met het Nederlandse Berg & Partners, expert in change en leadership management voor bedrijven. Het resulteert in een HR-dienstverlener in Eindhoven met de naam Berg Motmans & Partners.

Motmans & Partners legt zich toe op het totale HR-plaatje. Door de samenwerking aan te gaan met Berg & Partners, gevestigd in Eindhoven, profiteert het van de expertise waar het Nederlandse consultancybureau over beschikt. Dat is gespecialiseerd in change en leadership management, met een bijzondere focus op leiderschapsreizen en veranderingstrajecten binnen bedrijven.

Het partnerschap krijgt de voor de hand liggende naam Berg Motmans & Partners. “Deze samenwerking is het bewijs dat we onze ogen en oren open houden over de grenzen heen. Zo kunnen we samen met onze klanten groeien”, klinkt het bij Geert Motmans, gedelegeerd bestuurder bij Motmans & Partners. “We gaan een deel van onze expertises nu bundelen op één locatie, bij onze partner in Eindhoven”, verduidelijkt managing director Liesbeth Vandenrijt. “Maar we blijven wel onafhankelijk van elkaar opereren, met ieder zijn eigen specifieke activiteiten en accenten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.