Nieuws Antwerpen Moyersoen breidt opslagcapaciteit uit

Moyersoen breidt opslagcapaciteit uit

Moyersoen breidt opslagcapaciteit uit

moyerHet online veilinghuis Moyersoen uit Aartselaar heeft 2500 vierkante meter extra opslagcapaciteit in gebruik genomen. Dit heeft te maken met oa. de exponentiële groei van de autoverkopen. Moyersoen veilt om de twee weken auto’s en die operaties krijgen ook steeds meer internationale belangstelling.

Moyersoen zit in volle expansie. Verleden jaar werd de kaap van de 15 miljoen euro aan omzet genomen. Het objectief ligt voor dit jaar op 20 miljoen euro. Daartoe werden zes extra mensen in dienst genomen. “De uitbreiding van ons personeelsbestand laat ons toe nog sneller, meer en beter te verkopen voor onze opdrachtgevers,” zegt Christophe Moyersoen.

De uitbreiding van de parking voor auto’s zal de verkoop ongetwijfeld nog verder stimuleren, is de redenering. Verleden jaar werden liefst 1000 auto’s verkocht. Christophe Moyersoen: “Door de toename aan goederen en voertuigen van bedrijven was er absoluut nood om onze buitenopslagcapaciteit voor verder uit te breiden met 2500m². Onze tweewekelijkse internationale voertuigveilingen stellen opdrachtgevers immers in staat om doorlopend voertuigen aan te leveren. De bijna 1.000 voertuigen die we in 2015 verkochten in Aartselaar over gans Europa, maakte dit tot een prioriteit.” Door de ingebruikname van de nieuwe parking kunnen vandaag ntot 150 wagens gestationeerd worden in Aartselaar.

Moyersoen NV is het grootste online veilinghuis van België. Het bedrijf uit Aartselaar is een nationaal en internationaal veilinghuis met gerechtsdeskundigen en experten in veilingen, taxaties en inwinningsbemiddeling. Moyersoen staat gekend als expert in het afwikkelen van faillissementen, liquidaties, wco’s, onderhandse verkopen, winkeluitverkopen, onbeheerde nalatenschappen, pandverzilveringen, vereffeningen, inwinningsbemiddelingen, gerechtelijke verkopingen, overnames en voorlopige bewindvoeringen.

Daarnaast levert Moyersoen full service op het vlak van bedrijfsverkopen. Overstocks en afgeschreven goederen en voertuigen worden via online veiling aangeboden aan de meer dan 70.000 klanten. Met Moyersoen Real Estate is het bedrijf tenslotte ook nog actief als makelaar van onroerend goed.

Ontstaan in 1994 heeft Moyersoen via www.moyersoen.be gemiddeld 35.000 online bezoekers per dag en kopers uit meer dan 130 verschillende landen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.