Nieuws Antwerpen Moyersoen viseert kaap van 20 miljoen euro

Moyersoen viseert kaap van 20 miljoen euro

Moyersoen viseert kaap van 20 miljoen euro

moyersoenHet online veilinghuis Moyersoen uit Aartselaar heeft zes bijkomende personeelsleden in dienst genomen. Dat is mee mogelijk gemaakt door de snelle exponentiële groei die het bedrijf doorgezet heeft. Verleden jaar werd een omzet gereaiseerd van 15,8 miljoen euro. In 2014 was dit “maar” 10 miljoen euro. Voor het lopende jaar wordt liefst 20 miljoen euro gebudgetteerd.

“We hebben in dit opzicht effectief zes bijkomende mensen aangeworven”, zegt gedelegeerd bestuurder Christophe Moyersoen. “Onder hen drie verkopers. De uitbreiding van ons personeelsbestand laat ons toe nog sneller, meer en beter te verkopen voor onze opdrachtgevers.”

Moyersoen NV is het grootste online veilinghuis van België. Het bedrijf uit Aartselaar is een nationaal en internationaal veilinghuis met gerechtsdeskundigen en experten in veilingen, taxaties en inwinningsbemiddeling. Moyersoen staat gekend als expert in het afwikkelen van faillissementen, liquidaties, wco’s, onderhandse verkopen, winkeluitverkopen, onbeheerde nalatenschappen, pandverzilveringen, vereffeningen, inwinningsbemiddelingen, gerechtelijke verkopingen, overnames en voorlopige bewindvoeringen.

Daarnaast levert Moyersoen full service op het vlak van bedrijfsverkopen. Overstocks en afgeschreven goederen en voertuigen worden via online veiling aangeboden aan de meer dan 70.000 klanten. Met Moyersoen Real Estate is het bedrijf tenslotte ook nog actief als makelaar van onroerend goed.

Moyersoen is opgezet in 1994 en heeft via www.moyersoen.be gemiddeld 35.000 online bezoekers per dag en kopers uit meer dan 130 verschillende landen. Het bedrijf stelt vandaag zo’n 40 mensen tewerk.

Foto: Nancy Eyckmans en Christophe Moyersoen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.