Nieuws Antwerpen Multi Masters Group kiest voor nieuwe aanpak

Multi Masters Group kiest voor nieuwe aanpak

Multi Masters Group kiest voor nieuwe aanpak

MERKSEM – Polyvalente dienstverleningsgroep Multi Masters Group viert zijn 30ste verjaardag. Met een nieuwe huisstijl en een ambitieus groeiplan wil de groep uit Merksem zijn klanten laten kennismaken met het facilitair totaalpakket dat ze te bieden hebben.

Multi Masters Group is gegroeid uit het familiale schoonmaakbedrijf Cleaning Masters. Anno 2019 telt de groep negen divisies, bijna 4.000 medewerkers en realiseert ze een omzet van 162 miljoen euro. Elke divisie heeft een eigen specialiteit, denk maar aan schoonmaak in de breedste zin van het woord: ongediertebestrijding, groenonderhoud, technisch onderhoud, las- en constructiewerken, catering en sinds vorig jaar ook bewakingsdiensten. Daarnaast heeft de groep een eigen uitzendkantoor.

Naar aanleiding van de 30ste verjaardag liet de groep een marktonderzoek uitvoeren dat enkele interessante conclusies opleverde. “Hierop baseerden we ons Strategisch Plan 2022. Onze ambitie is om binnen drie jaar een omzet van € 222 miljoen te realiseren”, vertelt Philip Paelinck, managing director van Multi Masters Group.

Herkenbaarheid

Het onderzoek leverde een interessant werkpunt op, vertelt Philip Paelinck: “Onze klanten weten vaak onvoldoende over het brede dienstengamma dat wij aanbieden. Daar gaan we iets aan doen.” Zo kwam de groep met de volgende oplossing. “Vanaf nu treden we naar buiten als Multi Masters Groep, als een hechte en polyvalente groep die haar klanten volledig ontzorgt. Onze bedrijfsmissie is duidelijk: Via een brede waaier van diensten ervoor zorgen dat bedrijven en organisaties in heel België zich volledig op hun missie kunnen toeleggen.”

Om de herkenbaarheid te vergroten heeft elk bedrijf binnen de groep nu een logo waarin antilopen voorkomen, het lievelingsdier van stichter Paul de Schutter. Verder is er aandacht besteed aan de namen van de verschillende divisies. De voornaam verwijst nu steeds naar de specialisatie van het bedrijf. Zo verzorgen de Green Masters het groen en voorzien de Catering Masters de bedrijfscatering.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.