Nieuws Antwerpen Na Brussel trekt Antwerpse Buzz ook naar Gent

Na Brussel trekt Antwerpse Buzz ook naar Gent

Na Brussel trekt Antwerpse Buzz ook naar Gent

Na Antwerpen en Brussel zet BUZZ ook voet aan grond in Gent. Hilde Van Malderen moet het Antwerpse agency van bezieler Seppe Slaets nóg meer visibiliteit geven in de ruime Gentse regio.

Niet enkel wordt Hilde Van Malderen hét aanspreekpunt in Gent. Bedoeling is dat ze haar kwaliteiten ook bij andere opdrachten uitspeelt. “De no nonsense-stijl en het enorme netwerk in Gent zijn zeker een surplus”, beaamt oprichter Seppe Slaets. “Maar de absolute meerwaarde zit hem natuurlijk in Hildes schrijfkwaliteiten. Én in haar skills om communicatiecampagnes op een zeer strategische manier aan te pakken, liefst binnen een coördinerende rol.”

Van Malderen zelf is alvast enthousiast: “Ik bekijk alle communicatieprojecten altijd met een journalistieke reflex. Want iedere bedrijf kan een interessant verhaal vertellen. Dat naar boven halen, doe ik enorm graag.”

Aan het begin van hun carrière werkten Seppe Slaets, Hilde Van Malderen en Bart De Rauw nog samen voor de Persgroep Publishing, nu bekend als DPG Media. Daarna doorzwommen ze elk heel wat mediawatertjes om de krachten nu te bundelen bij BUZZ.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Slechts 1 nieuw faillissement

De ondernemingsrechtbank van Antwerpen, afdeling Antwerpen, heeft in haar zitting van 15 juni het faillissement van slechts één bedrijf uit… Lees meer